Délutáni alvás után miért vagyok rosszul?
Az utóbbi hetekben gyakrabban bóbiskoltam el, miután hazajöttem a suliból. Már egy-két éve tudom, hogy ez számomra nem igazán jó, mivel alvás után rosszul leszek. Nem hányinger, sem fefjfájás, semmi ilyesmi. Valami furcsa érzés; a szám belül nyálkásabb lesz, hátul a torkom is de szájszagom nem lesz se rosszabb se jobb, egyszerűen olyan, mintha "állott" lenne a szám belseje (ha éhgyomorra alszom, ha előtte ettem már, akkor is ez van). Az ételek ezek után szóba se jöhetnek. Égni kezd tőlük egy kissé a gyomrom de az is ilyen tompán... hiába vagyok éhes, vagy szomjas, maga az étkezés is kellemetlen. Hiába rágok, a nyálkásság miatt nehéz, mert nem puhítja az ételt.
Általában ez az "állapot" addig tart, amíg le nem fekszem aludni (rendesen), reggel pedig már semmi bajom. Csak a délutáni alvások után van ez. Tudtok valamit, hogy mitől lehet ez, vagy esetleg valami élien lennék O.o Néha rosszabb ez, mint a hányinger.
A válaszokat előre is köszönöm! :3
17/L
Nálam is dettó ugyan ez van, még szédülni is szoktam néha, meg álmosabb vagyok mint mikor lefeküdtem.
Általában nekem zuhanyzás után kicsit jobb szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!