Igénytelenül zuhanyzok?
Zuhanyzásnál mindig először bevizezem magam, aztán elzárom a vizet és a zuhanypamacsom segítségével behabfürdőzöm az egész testemet, aztán szappannal megmosom a fülem meg az arcom, majd megint kinyitom a vizet és a fejemtől a lábamig lemosom magamról a szappant meg a habfürdőt. :/
Eddig nem gondoltam, hogy ez undorító lenne vagy ilyesmi, csak most azért merült fel bennem a kérdés, mert osztálykiránduláson két barátnőmmel mentem zuhanyozni és amikor elzártam kb 2 perc múlva a vizet, egyik barátnőm kérdezte, hogy "Te már kész is vagy?? O_O" Mondom nem, csak behabozom magam, erre mindketten ilyen fura hangsúllyal mondták, hogy "Ööö...oké..." Ez tényleg annyira fura lenne? És igénytelen dolog, hogy nem mosom le közbe azonnal magamról a habfürdőt? Próbáltam már úgy zuhanyozni, mint a normális emberek, vagyis hogy közbe végig folyattam magamra a vizet, de úgy nem olyan jó valamiért...
17/L
Nekem inkább az a fura, ha valaki másképp csinálja.
Én piszkosnak érezném magam, ha azonnal le is mosnám magamról a tusfürdőt, de hát ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!