Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az elmúlt 64 órában max 5 órá...

Az elmúlt 64 órában max 5 órá ha aludtam. Orvost kéne hívnom?

Figyelt kérdés
Már borzasztó rosszul vagyok, ninden trükköt bevetettem de demmi nem használ...
2015. jún. 12. 23:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hu,elég nagy trutyiban vagy akkor. De csak ki tudsz nézni valami ügyeleti tel.számot vagy címet a netről.
2015. jún. 13. 00:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem is napok óta vannak alvási zavaraim. Tegnap hajnalban adta fel a testem, és dőltem el a kanapén, mint egy zsák krumpli. Kb két órát tudtam aludni. Erősen pszihés a dolog, nekem is nagyon rossz hetem volt, minden elromlott körülöttem ami csak lehetett, paráztam, és mivel folyamatosan kattog az agyam képtelen vagyok aludni. Ha elszenderülök, pár perc múlva úgy kelek, mint akire rádől a ház. Napok óta egyedül vagyok. Duplán vicces a történet, mert a héten 4 vizsgám is volt, és mindre zombiként mentem be.

Két héttel ezelőtt még nem lehetett 10 óra előtt kirobbantani az ágyból, de mostanában már minden nap legkésőbb hatkor talpon vagyok. Nagyon rossz...

2015. jún. 13. 01:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet?
2015. jún. 13. 11:45
 14/16 A kérdező kommentje:
valami minimálisat sikerült aludni, bár háromkor mébg fennvoltam,, de aztán kicsit elaludtam, csak rémálmom volt úgyhogy ismét felébredtem, és utána forgolódtam.... Ma annyira kivoltam hogy órákon keresztül nem tudtam a sírást abbahagyni (nem tudom miért, nem szoktam sírni, csak most a fáradtság miatt), aztán délután lepihentem egy picit, de nem aludtam, csak relaxációs zenét hallgattam. Remélem most este már sikerül,mert ha nem, akkor tényleg drasztikusan fogok véget vetni ennek
2015. jún. 13. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy sikerült egy kicsit, ami utána történt annak viszont nem. :( Őrültséget nem kell csinálni,még orvosnál sem voltál emiatt. Menj el hozzá és kérj tőle segítséget. Miért vársz? Vagy mire? Ne készülj már ki. Senki nincs ott akire számíthatsz?
2015. jún. 14. 00:05
 16/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, nincs itt senkim, és még azt se tudom, hová mehetek itt orvoshoz
2015. jún. 14. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!