Kézremegés. Mitől lehet?
Sziasztok! :)
16 éves lány vagyok, és azt vettem észre, hogy újjabban gyakran remeg a kezem. Eddig egyáltalán nem volt ez rám jellemző. De pl ma is nagyon siettem a buszhoz, az utolsó pár méteren már futottam, hogy nehogy elmenjen. Szerencsére el is értem, de elég gyorsan kellett futnom, így mire odaértem gyorsabbanvettem a levegőt. Felszálltam, pont volt ott egy ellenőr, így ő elkérte a diákomat, közben a sofőrtől kértem a jegyet. Gyorsan megkerestem a pénztárcám, de hirtelen csak 10,20 ft-ot találtam, pedig volt nálam úgy pénz, hogy abból egyszerűbb kifizetni mint apróból. Szóval ott kotorásztam, hogy hol a 200 ft amit lkeresek, közben jöttek mögöttem is, és már elég régóta ott szerencsétélenkedtem. :D Itt úgy elkezdett remegni a kezem, hogy már a buszsofőr kérdezte meg, hogy jól vagyok-e. Kicsit ideges voltam, mert nem szeretem az ilyen szitukat, mindg előre kiveszem a pénzt, hogy ne kelljen rám várni. Ezután leültm, akkor jobban is lettem. Illetve még oylan volt egy hete, hogy egy dolgozatot kellett kiosztanom, de a tanár valamiért visszaszedette, és mondta, hogy csoportosítsam A és B feladatlap szerint. Ugy itt elkezdtem kis kupacokba tenni a lapokat. Ez a tanár kifejezetten olyan, hogy egy elég bunkó, és nem szereti a diákokat, nagyon lekezelően tud beszélni mindenkivel. Ahogy pakoltam a lapokat, itt is úgy elkezdett remegni a kezem, alig tudtam fogni a lapokat. Nem tudom ez mitől lehet? Csak akkor jön elő, amikor hirtelen stresszelni kezdek valamin, vagy hasonló.
Köszönöm!
Megemelkedett vérnyomás, ilyenkor lassíts le és nyugodj meg. Nekem is ilyen, ha valamin nagyon felhúzom magam elkezd remegni a kezem, de egy kávé is ugyanúgy kiváltja.
Ha gyakran történik érdemes megnézetni magad orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!