A depressziónak ill. a pánikbetegségnek lehet egyik tünete a hányinger és a hányás?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 15:40
3/6 anonim válasza:
Ha csak hánysz és hányingered van, az nem biztos hogy egyik vagy másik betegségnek a kísérő tünete. Lehet mástól is. Viszont ha ezeken a tünetekenkívül van még legalább három, az már utalhat depire és pánikra.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok beteg,hanem a nagymamám.
Sok tünetet produkál,ami,pánikbetegségre ill.depresszióra jellemző.(Utána olvastam a neten.Sajnos orvosról kezelésről hallani sem akar),és néha elfogja a hányinger,hányás,de nem az elfogyasztott ételt hányja ki,hanem szinte csak vizet.
Az utóbbi időben gyakra van ilyen nála.
2010. febr. 27. 16:01
5/6 anonim válasza:
Inkabb emésztési tunetek okoznak ilyen problemat,vagy gyomorpanaszok,epebetegségek!
6/6 anonim válasza:
Utolsó voltam! Szegény nagyi, pedig orvos nélkül nem fog javulni az állapota. Én pánikbeteg vagyok, és olyan hülye voltam, mert nem mertem elmenni az orvoshoz,mindig másokra halgattam. De tavaly ilyenkor végül elmentem piszichiáterhez és jobban érzem azóta magam. Kaptam gyógyszert, azt rendszeresen szedem. Beszéld rá, soha nem késő felkeresni a pszichiátert.Mond meg neki hogy elkíséred, hátha akkor beleeggyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!