A sok idegeskedéstől és "kiabálástól" lehet agydaganata vkinek?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 18:02
1/7 anonim válasza:
Csak attól lehet. Google neked is a barátod.
2/7 anonim válasza:
Nem, agydaganata nem. Gutaütés, na azt kaphat. Próbáljon az illető megnyugodni, ha egyedül nem megy akkor kérjen orvosi segítséget, semmi szégyellnivaló nincs ebben.
3/7 anonim válasza:
te teszel fel mindennap ide egy agydaganatos kérdést?
4/7 A kérdező kommentje:
ez volt az első ilyen jellegű kérdésem,bocsájtsd meg Nekem!
2010. febr. 27. 12:33
5/7 anonim válasza:
Hali!Abroncsoztasd be a fejedet mert szétveti az a nagy ész!:)
6/7 anonim válasza:
Undorító és egyben szomorú dolog ebből viccet csinálni. Sajnos rengetegen veszítették el a szerettüket ez, ill. más rosszíindulaú daganatok miatt. Aki ezt közvetlenül, vagy közeli hozzáartózói szinten nem élte meg, fogalma sincs róla mivel jár. milyen látni a szeretteden a betegség-lefolyását, és nem tehetsz érte szinte semmit, tovább élni, ha elveszíted.
Primitív és egy utolsó dolog ebből viccet csinálni.
A stressznek nyilván mindenhez köze van, de ténylegesen nem az általad,általatok felsorolt tényezőktől lesz valaki daganatos beteg. Ez ennél sokal, de sokkal komplexebb, megfejthetetlen, tragikusabb, és jóval komolyabb dolog (sajnos).
7/7 anonim válasza:
A legelső válaszoló vagyok, és azért írtam olyan választ, amilyet, mert apukám 1 éve halt meg agydaganatban. Ő nem volt stresszes, ideges is nagyon ritkán, és soha nem hallottam még kiabálni. Mégis beteg lett, tüdő majd agydaganat. És unalmas hetente ilyen kérdéseket olvasni, miközben google sokkal pontosabban kiadja a tüneteket, és a kiváló okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!