Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A sok idegeskedéstől és...

A sok idegeskedéstől és "kiabálástól" lehet agydaganata vkinek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 18:02
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Csak attól lehet. Google neked is a barátod.
2010. febr. 26. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, agydaganata nem. Gutaütés, na azt kaphat. Próbáljon az illető megnyugodni, ha egyedül nem megy akkor kérjen orvosi segítséget, semmi szégyellnivaló nincs ebben.
2010. febr. 26. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
te teszel fel mindennap ide egy agydaganatos kérdést?
2010. febr. 26. 23:42
 4/7 A kérdező kommentje:
ez volt az első ilyen jellegű kérdésem,bocsájtsd meg Nekem!
2010. febr. 27. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Hali!Abroncsoztasd be a fejedet mert szétveti az a nagy ész!:)
2010. márc. 5. 02:18
 6/7 anonim válasza:

Undorító és egyben szomorú dolog ebből viccet csinálni. Sajnos rengetegen veszítették el a szerettüket ez, ill. más rosszíindulaú daganatok miatt. Aki ezt közvetlenül, vagy közeli hozzáartózói szinten nem élte meg, fogalma sincs róla mivel jár. milyen látni a szeretteden a betegség-lefolyását, és nem tehetsz érte szinte semmit, tovább élni, ha elveszíted.

Primitív és egy utolsó dolog ebből viccet csinálni.

A stressznek nyilván mindenhez köze van, de ténylegesen nem az általad,általatok felsorolt tényezőktől lesz valaki daganatos beteg. Ez ennél sokal, de sokkal komplexebb, megfejthetetlen, tragikusabb, és jóval komolyabb dolog (sajnos).

2010. márc. 7. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
A legelső válaszoló vagyok, és azért írtam olyan választ, amilyet, mert apukám 1 éve halt meg agydaganatban. Ő nem volt stresszes, ideges is nagyon ritkán, és soha nem hallottam még kiabálni. Mégis beteg lett, tüdő majd agydaganat. És unalmas hetente ilyen kérdéseket olvasni, miközben google sokkal pontosabban kiadja a tüneteket, és a kiváló okokat.
2010. márc. 7. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!