Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A torkomban mintha lenne...

A torkomban mintha lenne valami "gombóc" és egyre gyakrabban érzem, nagyon zavaró, nem fáj, mégis mi lehet?

Figyelt kérdés
Mintha egy részen nem érezném a torkom vagy nem tudom máshogy megmagyarázni, leginkább este felé ilyen. Nincs mandulám, a nyirokcsomóm nincs bedagadva (megfázáskor hatalmas szokott lenni). Egyszerűen fogalmam nincs mi ez, mitől lehet, és mi mulasztaná el.
2015. máj. 19. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Általában pánikbetegség féle van az ehhez hasonló tünetek mögött. Nekem is volt. Mostanában viszont az egyik oldalon érzek csak valami furcsát, úgyhogy kicsit be vagyok szarva. Most hipotireózisra gyanakszom és, olyan rémképeim vannak, hogy golyvám lesz.
2015. máj. 19. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez lehet ám keresztallergia is. Nem vagy esetleg allergiás valamire? Ha az allergiád mellé még bizonyos ételeket fogyasztasz, akkor szokott kijönni ez.
2015. jún. 1. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!