Létezhet olyan, hogy kimerültség miatt táppénzre mehessek?
Nagyon kivagyok, voltam pszichiáternél is, szedtem gyógyszert, de letettem, mert nem akarok azon élni.
Úgy érzem jó lenne egy kis pihenés, sok a stressz, de emiatt nem akarom otthagyni a munkahelyemet, mármint felmondani.
Ez függ valamitől, vagy csak a háziorvos jóindulatán?
Tavaly ilyen tájt kezdtem járni a pszichiáterhez, aztán vele párhuzamosan pszichológushoz is, de nem segített semmit. A gyógyszer meg...
de novemberben abbahagytam.
Most ott tartok, hogy nem tudom mi legyen, nem találom a helyemet, és a melóban is egyre többet tesznek az emberre. Gondolkodok a váltáson. De persze nem tudni jobb, vagy rosszabb jön-e.
Mondja a párom, hogy mondjak fel, és legyek munkanélkülin egy kicsit, de ettől meg félek. Talán inkább a munkahelyváltás lenne a jobb. Egyfolytában ezeken agyalok.
Jó lenne kicsit otthon, magamba lenni és átlátni, hogy mi lenne a jó döntés.
Jobb helyeken lehet. Én épp most voltam ilyen helyzetben, a pszichés mellett több fizikai betegséggel, úgyhogy orvostól-orvosig jártam. Pszichiáter írt ki 3 hét betegállományra, a szakorvos javaslatára, de mivel többféle kivizsgálásom folyt, nem tudtam pontosan megmondani, hogy mikor tudok jönni dolgozni.
Nem mesélem el, hogy fogadták ezt a munkahelyemen, már a kirúgásom is felmerült, meg mindenféle intrikák folytak, pedig én nem a pszichés gondjaimmal, hanem egyéb betegségemmel magyaráztam a betegállományt.
Most már visszajöttem, de máris ugyanolyan szarul lettem idegileg, mint a betegállomány előtt voltam.
Más munkát nem találok, ami lenne, az kb fele ennyi fizetésért és egyedül élek, nem engedhetem meg magamnak.
Úgyhogy nem jutottam előrébb, most újra csak őrlődöm.
Szegény!
Annyira nehéz helyzetek vannak. Egyetlen gond igazán ezzel a világgal, hogy nem tudsz munkát váltani, mert nincs munkahely!
Én már szeretnék a párommal összeköltözni, de ő 60 km-re lakik tőlem, és sokkal eldugottabb helyen, kisebb faluk közelében él, és ott még kevesebb lehetőség van nekem. Viszont őt a munkája oda köti, így nekem kéne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!