Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért leszek ennyire ideges...

Miért leszek ennyire ideges mindig?

Figyelt kérdés

Ha játszom például egy játékkal, mindegy hogy konzolon vagy számítógépen, ha jön egy lövöldözős jelent akkor, elkezdek izgulni; idegeskedni, a szívem pedig egyre gyorsabban kalapál.

Például: Az a feladat hogy juss be a bunkerbe észrevétlenül. Én megölök az elején mindenkit, mert távol vagyok és nem tudnak megölni. Bejutok, majd jelez nekem a játék, hogy erősítés érkezik, és el kell menekülnöm vagy megölni az összeset. És ilyenkor a játék kis piros pöttyökkel jelöli a térképen a felém közeledőket. Na és a szívem ilyenkor elkezd egyre gyorsabban verni, és másodpercről másodpercre egyre idegesebb leszek, és van amikor a levegőt is gyorsabban kapkodom, és van amikor a fejemben érzem, hogy dobog a szívem. Ha sikerül a küldetés, akkor még szabályosan megkönnyebbülök, mint amikor valaki megír egy nagyon nehéz dolgozatot. Mitől lehet ez? Már egészen kis korom óta így van, hogy akármikor volt ilyen jellegű/ehhez hasonló rész egy játékban, akkor mindig ideges lettem.

Ezzel mit lehet kezdeni?

2015. máj. 16. 15:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg ez életed legnagyobb problémája. Mellesleg: ha idegesít a játék, kelj fel a gép elől, menj ki a szabadba is néha. Nagyon extrém dolog tud lenni! :)
2015. máj. 17. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!