Keveset alszom ?

Figyelt kérdés

15/L vagyok, esténként kb 11 körül szoktam mindig elaludni és fél 7kor már kelek

Az érdekelne, hogy szerintetek ez befolyásolja a növést ? Tanulnom is kell és emellett még tornászom is, szóval az egész program eléggé sűrű...

2010. febr. 23. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én ugyanezt csinálom,13 éves lányként,hétközbe bírom,hétvégén meg délig alszok...és úgy a hétre feltöltődöm.
2010. febr. 23. 21:41
 2/3 anonim válasza:
100%
Én is ennyit alszom sajnos... az alvás nem gától téged a növésben..viszont nagyon fáradékony és nyúzott leszel egész nap amitől nem tudsz normálisan koncentrálni...feküdj le hamarabbb:D
2010. febr. 23. 21:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Neked kell érezned, hogy mennyi alvás elég ahhoz, hogy kipihend magad. Ha fáradtan kelsz, nehezen ébredsz, akkor kevés. Vagy ha egész nap csak ásítozol, több kávét iszol, akkor kevés. Ha könnyen kelsz, éber vagy, akkor elég neked annyi alvás is.
2010. febr. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!