Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozza ezt, és mit lehet...

Mi okozza ezt, és mit lehet ellene tenni?

Figyelt kérdés
Két hónapja folyamatosan érzek a gyomromban olyan érzést, mint amikor az orvosnál várakozunk, vagy vizsga előtt állunk, de semmi ilyesmi nincs, csak úgy spontán van a hasamban ilyen idegesítő szorongó érzés, ami mostanában a mellkasomba is feljön és néha beleszúr a szívembe. Többször volt, hogy levegőt is alig kaptam, jobban mondva kaptam, csak nem esett jól, ezért szaporábban kellett levegőt vennem. Több helyen azt írják, hogy gyomorideg, de arra azt írják, hogy hányással és hasmenéssel jár, de nekem ilyen nem volt. Az ég világon semmi nincs jelenleg az életemben, ami miatt idegesnek vagy szorongónak kéne lennem. Ittam nyugtató teakeveréket és szedtem napi 3x1 valeriana-t, de még mindig érzem. Okozhatja ezt valami vírus? Tudom, hogy az első válasz az lesz, hogy menjek orvoshoz, de szándékosan nem megyek, mert semmi látható tünete nincs az egésznek és úgyis csak azt fogja mondani, hogy foglaljam le magam, és szedjek enyhe nyugtatót.
2015. máj. 7. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Hááát.. ha te úgyis tudod, hogy a doki mit mond,akkor vagy orvos vagy, vagy nem értem, mi honnan tudjuk. Találgathatunk: tippem: valami tudat alatt nyomaszt, vagy valami történt az elmúlt időszakban, amit nem "tudtál megemészteni"
2015. máj. 7. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!