Baktérium van a vizeletembe, amit tenyésztésre küldtek, de csak 2 hét múlva lesz eredmény! És addig mi van? Nem tud nagyon elszaporodni?
Az már elszaporodott.
Most azt nézik meg hogy milyen baci van benne
meg kell várni az eredményt, csak utána lehet célirányosan orvosolni.
Addig erősitsd az immunrendszeredet.
Ha sokat innál-pisilnél ez által tisztulna a veséd,hugyutak is.A tökmag olaj kapszula is segít ebben.
Vagy bármilyen vese-tea.
Az én vizeletemben is baktérium volt, 1 hétig kórházban voltam, ahol antibiotikumot kaptam, majd hazatérve még 1 hétig folytattam a szedését. Valóban elszaporodott már a baci a húgyutakban, ezért FONTOS, hogy ha te is antibiotikumot kapsz, akkor ne hagyj ki egy szemet se, és ne hagyd abba a szedést, amíg az orvos azt nem mondja! Amíg nem kapsz ereményt, igyál nagyon sokat, esetleg szedj Walurinalt, nekem ez segített! Bár nem minden baci ellen jó, de vannak bizonyos típusok, melyeknek a húgyutakra való tapadását megakadályozza! Amúgy vény nélkül kapható "gyógyszer". Az ára kicsit húzós, kb. 2500 forint, de nekem megérte! Ami még hatásos lehet, az a gyakori tisztálkodás, a gyógyteák és az ülőfürdő!
Jobbulást!!!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!