Mitől van ez, és hogyan tehetnék hogy ne legyen jelen az életemben?
Pedig én a helyedben ezzel azonnal mennék orvoshoz...
Lehet,hogy csak pánikroham szerűség,de az is lehet,hogy valami komolyabb dolog,pl légmell(ptx),és az nem poén,ha összeesik a tüdőd...(tudom mellkasi fájdalommal jár,de amikor nekem kezdődött,először én is csak nehezen kaptam levegőt,semmi más tünete nem volt,ezért nem is vettem komolyan,aztán meg már az ágyból se tudtam felkelni...)
Szia!
Azt hiszem tudom mire gondolsz. Én gyermekkoromban voltam így, olyan 10 éves koromtól. Mindig úgy éreztem, hogy most kellene egyet sóhajtani, de nem ment. Úgy éreztem, mintha félúton megakadna a levegő, mintha félig megtelne a tüdőm levegővel, de onnan sehová. Aztán egymás után próbáltam sokszor mély levegőt venni, míg nem egyszer csak sikerült végre sóhajtani, és nagyon jól esett. Nem tudom neked is ez van-e? Én koromhoz képest picit túlsúlyos voltam, de nem hiszem, hogy ez lett volna a baj, mert pár év múlva is előjött ez a dolog. Most már szerencsére 3-4 éve nem tapasztaltam. Én voltam kardiológián, de azt mondták minden rendben. Javaslom, te is menj el. Legalább megnyugszol.
Köszönöm!
Utolsó, pontosan ahogyan leírtad, betűről betűre ezt érzem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!