Frontint felirja a háziorvos?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 7. 11:42
11/17 A kérdező kommentje:
De mikor szedtem ezt frontint olyan volt mintha lazább lennék nemvolta olyan görcsös ,még az ismik is meglyegyezték.többet mosolyogtam :-)
2015. ápr. 7. 12:24
12/17 anonim válasza:
Minden további nélkül a háziorvos felírhatja, de így drágább, mintha szakorvos írná fel vagy szakorvosi javaslat alapján lenne felírva.
13/17 anonim válasza:
Kérdező, az utolsó hozzászólásodat füvezésre is érthetted volna. Na jó, mondjuk a marihuána az gyógynövény, bár füstölve fogyasztva lehet kissé káros..
Na jó, írhattad volna bármilyen drogra. Ami embereket teljes pusztulásba tud dönteni, egyszer, kis adagban fogyasztva lehet tök pozitív is. Most ezt neked kell eldöntened.. mit hogy gondolsz, mi mennyire jó.
Berúgni is jó egyszer-egyszer, mértékkel. Begyógyszerezni és bedrogozni is jó, de gondoljuk végig az esetleges hátrányokat is. És akkor döntünk, senki nem szól bele a döntésünkbe (hogy mi mennyire legális az irreleváns)
14/17 anonim válasza:
kicsi adagot ha szed semmi baja nem lesz.Én szedtem szorongáscsökkentővel eggyütt,mégse szoktam hozzá,szépen el tudtam hagyni.Mindig van azóta is itthol frontin 0,25mg,de nem azért mert azt esszük állandóan.Kiirja a körzeti.
15/17 anonim válasza:
Ha valaki lemegy boxolni és elkezdi ütni egy boxoló a fejét, semmi baj nem lesz én is szoktam bunyózni, kitérek stb. Biztos másnak sem lenne semmi baja, hiszem mind egyformák vagyunk, természetesen ütésállóak, isteni reflexekkel és a mérgeket, gyógyszereket is egyformán jól bírjuk, mindenki, mindig. :D
16/17 anonim válasza:
Szia. Igen felirja a doki, ez sima szorongasoldo, nem antidepreszans. nemsokmindenre jó, en napi 3at szedtem, nem szoktam rá, de csak álmos voltam tőle. Ne szedj ilyeneket. Nemsokat ér. Erosebbet meg ne szedj, méreg a szervezetednek, a xanax az meg ugyanaz a hatoanyag mint a frontin csak ha bekepzeled magadnak h erosebb ak hat, placebo. inkabb igyál citromfu teát.
17/17 A kérdező kommentje:
voltam iratni felirta héziorvos.30 szemet 0,250et.de elfogyott másfél honap alatt.megint visszzamegyek ,felirja ujra.60 szemeset?ugyérzem jobb hogy szedem!napi egyet !!!!!!!!!!!!!!
2015. ápr. 28. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!