Ma is front van, vagy csak én nem voltam jól szinte egész nap?
Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 17:08
1/5 anonim válasza:
Csütörtökön is kettősfronti hatásra készülhetünk, ami sokaknál eredményezhet fejfájást, akár migrént, keringési, illetve vérnyomás problémákat. Többeknél szédülés is jelentkezhet, valamint ingerlékenyebbek, feszültebbek lehetünk. Az átlagosnál melegebb idő viszont mindenkinél okozhat tompaságot, bágyadtságot. A szeles időben viszont csökken a légszennyezettség mértéke.
2/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon faj a fejem, szedulok, gyenge vagyok..
Mondjuk vannak psziches problemaim is, de ezek a frontra erosodnek.
3/5 anonim válasza:
Fú, te... Én két napja olyan sz_rul vagyok, hogy nemigaz. Szédülök, húz a fejem, minden bajom van.
Egyébként elég össze-vissza idő van, most is, milyen szép az idő, estére meg mondja az esőt :/
4/5 anonim válasza:
Frontra jó minden szerves étel , bő folyadék , méz kanalazása és a terhelő ételek kihagyása .
5/5 A kérdező kommentje:
Én reggel úgy ébredtem, hogy szúr a szívem körül, egész délelőtt szédelegtem, ilyen "rosszul" is régen voltam:-(
Kikészítik az embert teljesen
2015. márc. 26. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!