Álmosság délutánonként és vezetés közben is. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre az elmúlt hetekben, hogy gyakran vannak esténként rémálmaim, így nem merek vissza aludni sem sokszor. Ha nincs rémálmom, akkor is fel ébredek hajnalban. Pedig eddig soha nem szoktam hajnalban ébredni.
Ami nagyon aggaszt, hogy nem tudom a munkámat sem jól elvégezni, mert le kell feküdnöm. Nappal állandóan ragadnak le a szemeim, sajnos észrevettem, hogy vezetés közben is.
Este fele pedig nem vagyok annyira álmos, mint nappal.
Az életemmel nem vagyok megelégedve, barátommal is nemrég szakítottunk.
Talán emiatt lehetek kiborulva és ezért vagyok aluszékony is?
2015. márc. 18. 15:06
1/3 anonim válasza:
Igen, alapvetően a rendezetlen dolgok okozzák az álmatlanságot, vagy a túl korai ébredést, mert nyugtalanul alszol, talán félig éber is vagy. Ez viszont napközben pedig állandó fáradsághoz vezet. Én pont így vagyok, mióta a férjem elment külföldre dolgozni, félek egyedül a házban, ezért rendszerint felébredtem hajnal 3 körül, és csak akkor aludtam vissza, amikor lassan kelni kellett, mikor már világosodott. Ennek úgy vetettem véget, hogy vettem Sedacuf forte tablettát. Nekem nagyon bevált, és azóta kipihenve ébredek. Nem mondom ,hogy nem ébredek meg hajnalban, de könnyen vissza alszom. Nem altató, csak nyugtató hatása van. Rémálmaim sincsenek tőle. Rémálmok is a rossz, vagy nem elég mély alvástól vannak. Magamon legalább is ezt figyeltem meg. Alszom, de részben érzékelem a külvilágot, a napi nyomasztó dolgok összekeverednek az álomképekkel, és ebből születnek a zavaros álmok, gyakran rémálmok. Próbáld ki nyugodtan ezt a tablettát, nem gyógyszer, csak gyógyhatású készítmény, recept nélkül kapható. Legalább erre az időszakra, amíg rendeződnek a dolgaid. Nem lehet tőle függővé sem válni, én pl. nem szedem mikor a férjem mellettem van, és akkor jól alszok.
2/3 anonim válasza:
Bocsánat elírtam: Sedacur Forte
3/3 anonim válasza:
A kialvatlansag miatt,stressz miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!