Már egy pár hónapja észrevettem, hogy időnként kisebb-nagyobb adag sárga slájm vagy ilyen sárgás nyálka jön fel a torkomból.Ez olyan hetente, vagy kéthetente jön fel, mikor megérzem, hogy itt van felül a tokomban, akkor úgymond felhörgöm. Nem tudom, hogy az életkorom számít-e de 13 éves lány vagyok. az lenne a kérdésem, hogy ez a légcsövemből, a tüdőmből vagy honnan jön és miért? Evvel tisztul vagy nem tudom.
Azt csak laboratóriumi vizsgálattal lehet eldönteni, hogy honnan származik, hol keletkezik. Van egy jó kis gennykeltő baktériumok okozta fertőzésed, de feltehetően csak a bronchusok és a légcső váladéka (ha a tüdőből jönne, akkor lázad lenne). Igyál meleg kakukkfű teát, az segít kiköhögni.
2015. márc. 14. 20:51
2/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy ez a hörgőidből vagy a légcsövedből jön, de télen mindenkinek van ilyenje, enyhe bakteriális vagy vírusfertőzés. Fel kell köhögni.
2015. márc. 14. 20:51
3/8 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor a 2. válaszoló kommentjéből azt szűrtem le, hogy nem baj, ha van ilyen, még sok embernek van ilyenje. Ez el fog múlni?
2015. márc. 14. 20:54
4/8 anonim válasza:
Ha inkább szilárd (túrószerű) darabkák azok a dolgok, akkor az is lehet, hogy csak szimplán "mandulakő", ami feljön.
2015. márc. 14. 22:37
5/8 A kérdező kommentje:
Ez csak simán slejm, ami feljön, ami folyékony, ha nem az lenne, leírtam volna. De már amúgy is kaptam válaszokat a kérdésemre.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2015. márc. 15. 13:31
6/8 anonim válasza:
ACC is segíthet felköhögni, de én azért elmennék orvoshoz is. Főleg ha hónapok óta tart.
2015. márc. 15. 17:35
7/8 anonim válasza:
Nem dohányzol?
2015. márc. 15. 17:35
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó válaszoló!
Tessék elképzelni, hogy nem dohányzom, attól még hogy a korosztályom igen. Plusz, még odaírtam volna, hogy dohányzom is, de Nem. Eszem ágában sincs a cigarettához nyúlni. Úgyhogy hagyjuk is ezt a vonalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!