Nincs étvágyam és émelygek. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Reggelire eszek rendesen, akkor még van egy kis étvágyam, viszont 1 zsömle után már émelygek, nem kell több. A nap további részében csak azért eszek, hogy ne essék össze. De semmilyen főtt ételt nem tudok megenni, levesből elég 2-4 kanálnyi, más főtt ételre elég ránéznem és hánynom kell. Sőt, elég csak rágondolni...
2 hete tart ez, vérképem tökéletes lett..
2015. márc. 12. 10:57
1/2 A kérdező kommentje:
Igazából ennyire durván csak 2 hete tart, viszont 3 éve vannak gondjaim (krónikus hasmenés, epe miatt), azóta sokszor van hányingerem, de ennyire sose befolyásolta az amúgy nagy étvágyamat
2015. márc. 12. 11:06
2/2 anonim válasza:
Orvoshoz kellene elmenned! Vegyél a patikában "Gasztro 825" probiotikumot. Sajnos más tipusú nem jó, ez pedig drága, de használhat. Folyamatosan kellene szedned pár hónapig. Lehet vírus fertőzés is. Pár éve így jártam és kaptam rá egy olyan antibiotikumot a házi orvosomtól, ami csak a bélrendszerben fejti ki a hatását helyileg. 3 hét alatt lettem csak a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!