Mi lehet ennek az oka? Mással is előfordul ez?
Figyelt kérdés
Kb. hetente egyszer mikor itthon ülök minden ok nélkül feszült leszek. Semmi okom sincs az izgalomra, nincsnek lelki gondjaim, magánéletem rendben van, és alapból sem vagyok olyan stresszes fajta. Egyszerűen minden ok nélkül jön egy ilyen "roham" és a tenyerem is úgy izzad, hogy tiszta víz minden amihez hozzáérek. Most is épp ez van, már tiszta víz a billentyűzet ahogy írok. Ahhoz tudnám hasonlítani mikor egy nagyon durva horrorfilmet néz az ember, de ennek semmi oka sincs, legalábbis nem tudok róla. Mitől lehet ez? Mással is van ilyen? Legutóbb múlt hét pénteken volt ilyen.2015. márc. 1. 16:57
1/2 anonim válasza:
Nem iszol véletlenül 2-nél több kv-t egy nap? Nálam akkor jönnek elő ilyesmik.
2/2 A kérdező kommentje:
Egy kávét iszom egy nap és azt is csak az íze miatt. Miután megiszom, akár aludni is tudnék. Alapból sem vagyok hiperaktív fajta, ezért sem értem ezt az egészet.
2015. márc. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!