Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Faj a fejem, szedulok es...

Faj a fejem, szedulok es hanyingerem van. Mit tegyek, hogy elmuljon?

Figyelt kérdés
Szerintem migren, mivel a fejfajasbol indul a tobbi, a szedules az mozgasra rosszabbodik. A hanyinger az nagyob rossz, de etvagyam meg is van. Mit tegyek, hogy elmuljon? Egy seta esetleg segithet? (Egesz nap fekszek, ettol nem erzem, hogy jobb lenne) vagy milyen erosebb fajdalomcsillapito van ra? Egy Algopyrin pl. Ilyenkor nem haszbal semmit. Hazi modszerek es johetnek. Az egesz fejem nagyon faj, meg a teteje is
2015. márc. 1. 15:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Szívj egy kis friss levegőt
2015. márc. 1. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igyál meg egy nagy bögre hideg vizet és menj ki sétálni a friss levegőre, sokszor ez is segít.
2015. márc. 1. 15:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom! Akkor ez lesz:)
2015. márc. 1. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ettél ma eleget?
2015. márc. 1. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este ota vagyok igy, es tegnap is es ma is ettem elegwt. Az etvagyam az valahogy ennek ellenere tok jo:)
2015. márc. 1. 16:03
 6/7 Dolores55 válasza:
csinálj terhességi tesztet :)
2015. márc. 9. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Másnapos vagy.
2015. márc. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!