Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert reggel faj a labam?...

Miert reggel faj a labam? Amikor raallok reggel, alig megyek! Ez kb 10 perc! Aztan mar minden ok! Solerakodas vagy izuleti problemak? Mi lehet?

Figyelt kérdés
tapogattam es pont a talpam kozepe faj!valakinek volt/van ilyen?
2015. febr. 22. 12:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
lehet tenyleg a sos,fuszeres etelektol?elegge fuszerezunk mindent
2015. febr. 22. 15:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem fűszerezek,és 20 éve nem használok sót. Cukrot is alig. Passzolom,hogy mitől van.
2015. febr. 22. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Megtudtam,hogy ez a reuma azon fajtája,ami a lágy részeket érinti.
2015. márc. 2. 15:36
 14/14 anonim válasza:
Éjszaka megpihen a láb, nekem is fáj minden reggel, mindkét talpam.Jól megmasszírozom flektor,vagy fastum géllel.Ennek lehet bokasűllyedés is az oka, vagy a talpízületek megbetegedése.Ennek megállapítása reumatológia, és ortopéd szakorvos vizsgálata.Általában fájdalomcsillapítót írnak fel,vagy injekció a talpba /ki lehet bírni! / Nem szabad elhanyagolni,magától nem fog elmúlni.
2015. dec. 10. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!