Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a fene ez? Van most valami...

Mi a fene ez? Van most valami front vagy tavaszi fáradtság?

Figyelt kérdés
Fáj a fejem, szédülök, elfáradok úgy, hogy semmit nem csináltam, nem nagyon van étvágyam sem, fáj a lábam is, vagyis a sípcsontom, meg a bal alkarom, amin még évekkel ezelőtt ínhüvelygyulladást diagnosztizáltak. Most voltam beteg (láz, torokfájás, orrdugulás egyebek), mára már jobban vagyok. A menstruációm is elmúlt már, szóval nem értem. Másnak hasonló panaszai??

2015. febr. 16. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:

3 napja én is nagyon fáradt vagyok, és tegnap is és ma is fájtak a csontjaim, hol a lábamban, hol a karomban. Megnéztem a humánmeterológiát és írnak ízületi fájdalmakról:

[link]

Persze lehet ez már a tavaszi fáradtság kezdete is, kiürültek a tartalékaink, de lehet a betegséged utóhatása is. Amúgy a másik humánmeterológiai oldalon azt olvastam, hogy erős hidegfront vonul ma át felettünk, ha érzékeny vagy rá, akkor ettől is lehet.

Vérnyomásod rendben?

2015. febr. 16. 17:11
 2/5 anonim ***** válasza:
most állítólag nincs front,de lehet ettől függetlenül ettől a felmelegedéstől is.
2015. febr. 16. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom alacsony. 110/70-80 szokott lenni, most 90/60. Nem szokott ilyen alacsony lenni. 20 éves vagyok és mindig megérzem az időváltozást sajnos. Fáj nekem is hol a karom, hol a lábam és mintha a csontjaim fájnának olyan érzés.
2015. febr. 16. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem detto ugyanez van.Az elmúlt 4 napba rettenetes migrénes fejfájásaim voltak, csak a fájdalomcsillapítót szedtem, étvágyam meg semmi nem volt. Ráadásul szédelgek jobbra-balra.. olyan mint aki nem tud rendesen koncentrálni, folyamatosan kábult vagyok és ez az "egyensúlyzavaros" szédelgés a legrosszabb. Szerintem tuti a fronttól van. Elvégre tiszta tavasz lett és ez nagyon megterheli a szervezetet.
2015. febr. 16. 22:33
 5/5 anonim válasza:
Az én fejem is nagyon fáj tegnap óta. Akkor még segített a gyógyszer, ma már bevettem 2-öt és alig lett jobb. Ma szép tavaszi idő volt és nekem a hőmérséklet emelkedéstől mindig iszonyat fejfájásom van. Valakinek van valami ötlete ami segíthetne?
2015. febr. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!