SOS Mitől lehet ez? Szörnyen fáj már. Lehet hagymától?
Figyelt kérdés
A mai (illetve éjfél elmúlta miatt a tegnapi) napon vacsorára -nem tudom miért- megkívántam a hagymát. Régebben olajon mindig meg"pirítottuk" most is ezt tettem, egy fej vöröshagymával, és azt ettem meg utána kenyérrel. Kb. 1 órája iszonyú görcsölést éreztem, de csak nagy kínszenvedés árán jött ki belőlem valami, először kemény, majd utoljára hasmenés szerű. Lehet a vacsorától? köszönöm előre is!2015. febr. 10. 00:52
1/5 anonim válasza:
Van valami oka, hogy erre gyanakszol? Van, aki nem bírja a hagymát, sztem valószínűbb, hogy vírusos fertőzés (1-2 nap alatt elmúlik), elég sok van most ebből. Ha reggelig nem csitul, menj el dokihoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért gyanakodtam a hagymára, mert előtts nem volt semmi bajom, és a hagyma-főleg ha olajos- úgy tudom elég nehéz kaja, vacsorára alvás előtt meg főleg. Éjszaka nem volt semmi bajom már, most ébredés után érzem hogy görcsöl de nem olyan vészes.
2015. febr. 10. 09:25
3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyen vírusokra nem is nagyon vagyok "hajlamos"... Kiskoromban volt utoljára, hogy úgy elkaptam volna, hogy hánytam. Múltkor, kb. 2-3 hónapja párom elkapta, Ő egyszer hányt és 1 napig volt hasmenése. Tőle elkaptam, nem hánytam, 2 napig hányingerem volt, és egyszer hasmenésem. Most már szedtem multivitamint -multi tabs immunot- hogy erősítsem az immunrendszerem, a dobozból ma fogom bevenni az utolsót. Higéniára is figyelek, folyton kézmosás, stb.... Azért kétlem vagyis remélem, hogy elkaptam volna bármi ilyet.
2015. febr. 10. 10:10
4/5 anonim válasza:
A hagymától simán lehetnek ilyen problémák! Én sem bírom a hagymát, én sem alszom tőle éjszaka, mert kavarog a gyomrom tőle és fáj a hasam. Azóta kipróbáltam a póréhagymát, de azt is csak kis mennyiségben ételbe téve és nem magában fogyasztva, azt meg bírom enni, de ha több van az ételben, akkor azt is megérzem. Remélem, jobban vagy azóta!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm jól vagyok, másnap éreztem még reggel-délelőtt kicsir, de azóta nem. Sosem volt még ilyen, lehet, hogy az volt a baj, hogy olajos is volt és csak 1 vékony szelet kenyeret ettem hozzá...
2015. febr. 12. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!