Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS Mitől lehet ez? Szörnyen...

SOS Mitől lehet ez? Szörnyen fáj már. Lehet hagymától?

Figyelt kérdés
A mai (illetve éjfél elmúlta miatt a tegnapi) napon vacsorára -nem tudom miért- megkívántam a hagymát. Régebben olajon mindig meg"pirítottuk" most is ezt tettem, egy fej vöröshagymával, és azt ettem meg utána kenyérrel. Kb. 1 órája iszonyú görcsölést éreztem, de csak nagy kínszenvedés árán jött ki belőlem valami, először kemény, majd utoljára hasmenés szerű. Lehet a vacsorától? köszönöm előre is!
2015. febr. 10. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Van valami oka, hogy erre gyanakszol? Van, aki nem bírja a hagymát, sztem valószínűbb, hogy vírusos fertőzés (1-2 nap alatt elmúlik), elég sok van most ebből. Ha reggelig nem csitul, menj el dokihoz.
2015. febr. 10. 01:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért gyanakodtam a hagymára, mert előtts nem volt semmi bajom, és a hagyma-főleg ha olajos- úgy tudom elég nehéz kaja, vacsorára alvás előtt meg főleg. Éjszaka nem volt semmi bajom már, most ébredés után érzem hogy görcsöl de nem olyan vészes.
2015. febr. 10. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Amúgy az ilyen vírusokra nem is nagyon vagyok "hajlamos"... Kiskoromban volt utoljára, hogy úgy elkaptam volna, hogy hánytam. Múltkor, kb. 2-3 hónapja párom elkapta, Ő egyszer hányt és 1 napig volt hasmenése. Tőle elkaptam, nem hánytam, 2 napig hányingerem volt, és egyszer hasmenésem. Most már szedtem multivitamint -multi tabs immunot- hogy erősítsem az immunrendszerem, a dobozból ma fogom bevenni az utolsót. Higéniára is figyelek, folyton kézmosás, stb.... Azért kétlem vagyis remélem, hogy elkaptam volna bármi ilyet.
2015. febr. 10. 10:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A hagymától simán lehetnek ilyen problémák! Én sem bírom a hagymát, én sem alszom tőle éjszaka, mert kavarog a gyomrom tőle és fáj a hasam. Azóta kipróbáltam a póréhagymát, de azt is csak kis mennyiségben ételbe téve és nem magában fogyasztva, azt meg bírom enni, de ha több van az ételben, akkor azt is megérzem. Remélem, jobban vagy azóta!
2015. febr. 11. 08:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm jól vagyok, másnap éreztem még reggel-délelőtt kicsir, de azóta nem. Sosem volt még ilyen, lehet, hogy az volt a baj, hogy olajos is volt és csak 1 vékony szelet kenyeret ettem hozzá...
2015. febr. 12. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!