Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem gyógyulok már meg?

Miért nem gyógyulok már meg?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hete hőemelkedésem van, folyamatosan rossz általános közérzet,orrfolyás és néha erősebb köhögés.

Mindig fáradtnak érzem magam, de 8-10-12 órákat is alszok, gyógyszert is beveszek,ilyenkor enyhülnek a tünetek, aztán hol jobban hol rosszabbul vagyok, 3 napig tudtam csak itthon maradni, csütörtökön már edzésre is mentem, erre ma megint hőemelkedés, szétrobban a fejem,rossz a közérzetem és álmos vagyok (12 óra alvás után).

2015. febr. 7. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A szervezet így jelzi kimerültek a tartalékok . A hasznos anyagokat nagy adagokban kell pótolni és a víz veszteséget is . Sok méz kanalazva , melasz , hagyma félék , gyümölcsök , növényi kivonatok , fűszeres levesek stb bevitele segít . Kerülendő a cukor , só , szénsav , ecet , állati fehérjék , fehér lisztes dolgok . Pirula , gőzölés művitamin pálinka nem segít semmit , árt .
2015. febr. 7. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
vitamin hiánytól is lehet.
2015. febr. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!