Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Két hónapja hasmenésem van....

Két hónapja hasmenésem van. Szedek hasfogót, de nem használ és diétázok is. Nincs háziorvosom. Széklet vizsgálat az nem szégyen? Otthon én nem tudom magamnak megcsinálni? L/18

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 12:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu. Ha két hónapja fosol, és csak tegnap lettél 18, akkor eddig miért nem mentél el a gyerekorvoshoz? Nem vetted észre? olyan sincs, hogy a felnőtt orvos csak két hét múlva fogad. Van kártyád, kiülöd a sort és kész. És ha mondjuk influenzás lennél, akkor is itt töketlenkednél, hogy majd két hét múlva fogad. Ne haragudj, de vagy kamuzol, vagy nagyon béna vagy.
2010. febr. 10. 14:17
 22/28 A kérdező kommentje:
Félek elmenni de rájöttem hogy ez már nem játék,de sajna későn.Orvoshoz már csak akkor megyek,ha "mentő visz".
2010. febr. 10. 14:22
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok,csak k.....a félek.
2010. febr. 10. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor szarj bele egy dobozba és nézegesd. Vagy hogy gondoltad?
2010. febr. 10. 14:25
 25/28 A kérdező kommentje:
Félek a tükrözéstől meg az ilyenektől félek,hogy férges vagyok és,hogy kinevetnek.:(
2010. febr. 10. 14:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Pszichiátert is keress.

Ennyire nem félhetsz, hogy "ha mentő visz" csak akkor mész orvoshoz!

Az egészséged csak fontosabb kellene legyen, mint a félelmed!

2010. febr. 10. 17:15
 27/28 anonim válasza:
Te lány te ne haragudj de normális vagy????? :S hidd el ha az orvos megvizsgál most az túlélhető ha a mentő visz akkor hogymeg leszel rémülve és még fájhat is. A másik az, hogy nehogy azt hidd már, hogy ha kiderül bármi akkor az orvos majd a képedbe röhög :S Másoknak meg minek tudni a te egészségügyi problémáidat és ezt arra értem hogy a környezetednek nem kell elmondanod csak annyi hogy egészségügyi gond és pont ennyi :S
2010. febr. 10. 17:24
 28/28 anonim válasza:
Ja és a másik az, hogy olyan nincs hogy nem vállal el bemész és megmondod hogy vagy kivizsgál vagy ha valami bajod lesz akkor őt szedeted elő és az ő felelőssége lesz. Nyugi erre olyan gyorsan ki fog vizsgáltatni mint a pinty a praxisával nem szórakozna...
2010. febr. 10. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!