Két hónapja hasmenésem van. Szedek hasfogót, de nem használ és diétázok is. Nincs háziorvosom. Széklet vizsgálat az nem szégyen? Otthon én nem tudom magamnak megcsinálni? L/18
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 12:00
21/28 anonim válasza:
Szerintem kamu. Ha két hónapja fosol, és csak tegnap lettél 18, akkor eddig miért nem mentél el a gyerekorvoshoz? Nem vetted észre? olyan sincs, hogy a felnőtt orvos csak két hét múlva fogad. Van kártyád, kiülöd a sort és kész. És ha mondjuk influenzás lennél, akkor is itt töketlenkednél, hogy majd két hét múlva fogad. Ne haragudj, de vagy kamuzol, vagy nagyon béna vagy.
22/28 A kérdező kommentje:
Félek elmenni de rájöttem hogy ez már nem játék,de sajna későn.Orvoshoz már csak akkor megyek,ha "mentő visz".
2010. febr. 10. 14:22
23/28 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok,csak k.....a félek.
2010. febr. 10. 14:25
24/28 anonim válasza:
Akkor szarj bele egy dobozba és nézegesd. Vagy hogy gondoltad?
25/28 A kérdező kommentje:
Félek a tükrözéstől meg az ilyenektől félek,hogy férges vagyok és,hogy kinevetnek.:(
2010. febr. 10. 14:30
26/28 anonim válasza:
Pszichiátert is keress.
Ennyire nem félhetsz, hogy "ha mentő visz" csak akkor mész orvoshoz!
Az egészséged csak fontosabb kellene legyen, mint a félelmed!
27/28 anonim válasza:
Te lány te ne haragudj de normális vagy????? :S hidd el ha az orvos megvizsgál most az túlélhető ha a mentő visz akkor hogymeg leszel rémülve és még fájhat is. A másik az, hogy nehogy azt hidd már, hogy ha kiderül bármi akkor az orvos majd a képedbe röhög :S Másoknak meg minek tudni a te egészségügyi problémáidat és ezt arra értem hogy a környezetednek nem kell elmondanod csak annyi hogy egészségügyi gond és pont ennyi :S
28/28 anonim válasza:
Ja és a másik az, hogy olyan nincs hogy nem vállal el bemész és megmondod hogy vagy kivizsgál vagy ha valami bajod lesz akkor őt szedeted elő és az ő felelőssége lesz. Nyugi erre olyan gyorsan ki fog vizsgáltatni mint a pinty a praxisával nem szórakozna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!