Szerintetek mitől lehet a következő tünet?
Van mikor el kezd remegni a jobblábam, ha állok, ha ülök. Folyamatosan remeg, és nagyon idegesítő.
A másik pedig, hogy van mikor előtör az, hogy rángatózik valamelyik lábfejem. Ugyan tudom kontrollálni, de van mikor nem. Ezutóbbi gayakoribb, pl. Most is. Vagy ha lefekszem.
A következő szintén a lábfejemen, az belül egy pár lábujjam hol az egyik lábamon, hol a másikon, el kezd viszketni, picit megduzzad, és egy kicsit sem tudom megnyomni, vagy jobban hajlítani, pl guggolásnál. Este mielőtt elaszom akkor is elő szokott jönni, erős szúró fájdalom amit viszketás kísér, de csak 3 lábujjon. Nem gombás, nem fertőzött, mert leginköbb télen jön elő, egy hónapja teljesen eltünt, nyomkodhatom hajlíthatom, minden a normális, de ma mikor leguggoltam ismét éreztem a fájdwlmat. Pedig még beverni se vertem be sehova...
Az akaratlan mozgások lehetnek magnéziumhiánytól.
A zsibbadás, fájdalom lehet idegbántalom eredetű, a duzzanat nyirokkeringási zavarra utal.
Keresd fel a háziorvosodat, majd ő kitalálja, milyen további vizsgálatokra utaljon be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!