Mikorra leszek jobban?
Ez a legrosszabb szakasza a betegségnek. Nekem a neocitran és az algopirin szokott segíteni. Van otthon valami gyulladáscsökkentőd? Algoflex vagy algopirin? Az hatásosabb lenne...
Viszont az is lehet, hogy gyomorsav - nekem így derült ki, hogy a gyomorszájam nem zár rendesen, azaz refluxom van. A citromos, mézes tea meg csak olaj volt a tűzre, mert ez még több savat csinál... A végén már a fülem is fájt. A fülorrgégész állapította meg, hogy mi ez.
Ha kedd óta nem csillapodott, esetleg próbálj ki egy gyomorsavcsökkentőt, ha van otthon, pl. rennie, glaviscol - én ezeket ismerem, ezek kb. 2-3 óráig hatnak. Ha ettől jobban leszel, érdemes elmenned fülorrgégészetre.
(Ha nincs otthon savcsökkentő, a háztartási keksz is segít. Egyél meg egy marék kekszet, ez is felszívja a gyomorsavat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!