Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mikorra leszek jobban?

Mikorra leszek jobban?

Figyelt kérdés
kedden kezdett el kaparni a torkom, gargarizáltam sòs szòdabikarbònás vìzzel, mèz, c vitamin. Másnap ugyanezek, de a kaparás nem csillapodott. Ma már a kaparás mellé fájdalom is társult, ami hamar elmùlt, elkezdtem szedni coldrexet meg tantum verdét. A torkom ugyanùgy kapar, viszont pihenni nem tudok, mert 2 percenként megyek ki kiköpködni a torokváladékot, és ez se enyhìt a kaparáson. Mikor fognak csitulni a tüneteim?
2015. jan. 22. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez napokig is tarthat. Folytasd a méz kurát
2015. jan. 22. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez a legrosszabb szakasza a betegségnek. Nekem a neocitran és az algopirin szokott segíteni. Van otthon valami gyulladáscsökkentőd? Algoflex vagy algopirin? Az hatásosabb lenne...

Viszont az is lehet, hogy gyomorsav - nekem így derült ki, hogy a gyomorszájam nem zár rendesen, azaz refluxom van. A citromos, mézes tea meg csak olaj volt a tűzre, mert ez még több savat csinál... A végén már a fülem is fájt. A fülorrgégész állapította meg, hogy mi ez.

Ha kedd óta nem csillapodott, esetleg próbálj ki egy gyomorsavcsökkentőt, ha van otthon, pl. rennie, glaviscol - én ezeket ismerem, ezek kb. 2-3 óráig hatnak. Ha ettől jobban leszel, érdemes elmenned fülorrgégészetre.

(Ha nincs otthon savcsökkentő, a háztartási keksz is segít. Egyél meg egy marék kekszet, ez is felszívja a gyomorsavat.)

2015. jan. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!