Az érzelmi világom olyan, mint egy hullámvasút. Mit tehetnék?
Általában: Reggelente mindig hihetetlen fáradtsággal és csak muszájból kelek fel. Délelőtt enyhül ez az állapot, délutánra meg egyenesen motivált vagyok és majd szétrobbanok a boldogságtól. Aztán estefelé megint hatalmas zuhanás, van hogy az öngyilkosság gondolata kerülget.
És ez minden nap. Már nem bírom sokáig, félek, hogy egy rossz pillanatomban rosszat teszek.
Hát, ez az állapot már több, mint egy éve tart. Amúgy 18 éves vagyok, végzõs. Elég kilátástalannak látszik a jövõm/továbbtanulásom egyelõre, a jegyeim miatt, ezért is félve állítok új célokat. Az osztályomban és máshol is eléggé egyedül érzem magam, egyszerûen nem tudok beilleszkedni, illetve nem vesznek be és én is idegennek érzem õket magamhoz. Voltak már elég komoly csalódásaim, végzõdtek rosszul kapcsolataim, amikben sok bizalmat vetettem, tehát nehezen is bízom meg emberekben.
Régebben voltam pszichológusnál, de azt mondta semmi bajom, meg egész végig tök jelentéktelen dolgokról beszéltünk, nem jutottunk semmire.
Most szeretnék újra elmenni egy másik pszichológushoz, de folyton változik a véleményem, hogy érdemes-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!