Voltam ma délben 8 percig csokoládé szoláriumba 180W-osba. A kérdésem az hogy mikor látszik a hatás?
Csütörtökön is voltam de ott csak fekvő 100 W-osba 25 percig. Attól már szép barna lettem. A maival még rá is dobtam csak nem tudom mikor jön ki a hatás. Hány óra kb? Holnap vizsgázok és szép barna szeretnék lenni hogy tancinőnek szimpi legyek :))
Tehát ma délben voltam csokoládé szlliba tehát akkor holnap reggel 10-kor már látszódni fog?
20 éves pasi vagyok ha ez számít alapból egy kicsit barnább bőrszínnel mint az átlag. (Sokan cigánynak is hívtak régen miatta) :D
Néhány éven belül látszani fog. Elég változatosak lehetnek, ha rákeresel az interneten a melanoma címszóra, akkor az ad pár támpontot, hogy milyet várhatsz tőle.
Ausztráliában már betiltották a szoláriumot, nem véletlen. és az, hogy te "pasi" vagy, az még érdekesebbé teszi a dolgot. Én nem csak cigánynak hívnálak, hanem másnak is.
figyu cica borzasztóan rossz a humorérzéked vagy
ha ezt nem humornak szántad akkor egy fogyatékos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!