Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen tüneteid voltak A...

Milyen tüneteid voltak A Helicobacter jelenléte esetés, és kontaminált vékonybélszindróma esetén? Megszűnt a kezelés után?

Figyelt kérdés
Tudom ez két betegség, de nekem sajnos mindkettő van.
2015. jan. 10. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Én csak azt ajánlom, hogy az antibiotikumos kezelést nagyon fontold meg, mert lehet hogy helyes étkezés, helyes életmód mellett van lehetőséged gyógyulásra, azonban egy antibiotikum kúrának olyan mellékhatásai vannak, amikről nem szokták felvilágosítani az embert. Így nagyon megfontolandó a gyógyszeres 'kezelések' használata.
2015. jan. 10. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már túl vagyok rajta, nagyon megfontoltam, mindent megpróbáltam, saját erőből nem tudtam rendbe jönni, kontroll még nem volt, de a tüneteim nem javultak. A kontamináltra még nem kaptam kezelést, de gyógyszerre gondolni sem bírok már:(
2015. jan. 10. 16:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem, hogy milyen tünetek vezettek rá téged, hogy ez lehetett a problémád? Hogy vagy azóta?

2020. szept. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!