Újév miatt mások is KICSATTANÓ formában vannak?
5.-én volt nekem az első munkanap.
Egyébként mindig nehezen keltem fel, morcos voltam, fájt a nyakam, hátam a sok üléstől. Folyton vert a szivem, éreztem, hogy "gyomoridegem" van, nyakamban is feszültek az erek. Mivel egyedül élek, ezért feszülten, de ugyanakkor tompán kovályogtam a lakásban, hogy minden rendben van e.
Az állásom egy mérnöki munka, de mivel termelésben zajlik ezért sok az ugrálás, ide-oda kapkodva kell mindent megcsinálni, emiatt néha stresszes.
Most viszont tiszta a fejem, nem vagyok nyomott, nem feszül a hasam, a reggel sem egy merő szürkeség.
És nem értem mitől van ez. Egyedüli extra dolog, hogy szilveszterkor bevertem a fejem otthon és elvittek ambulanciára. Elég durva este volt...3 napig lábadoztam otthon miatta (ebből egy összefüggő 40 óráig nem ettem semmit).
Tényleg nem venném rossz néven, ha emiatt csökkent volna a stressz az életemben.
Remélem nem lesz az egy hét múlva, hogy megint nyomott vagyok, feszült és csak vánszorgok. :(
Akkor valamit rosszul csináltál... :-)
Nem mindenkinek a konditerem a megfelelő sporttevékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!