Mi bajom lehet, miért fájhat és miért ilyen a légzésem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Körülbelül dél óta fáj a mellkasom baloldalán és a szegcsontomnál, jobban fáj, ha levegőt veszek. Vettem be fájdalomcsillapítókat, de egyik se hatot különösebben. Most kb 20 perce elkezded fájni a bal karom és kicsit zsibbad. Mi bajom lehet? Ötletem sincs. Köszönöm a segítséget és a válaszokat.2015. jan. 1. 21:55
1/6 anonim válasza:
A legzesedrol vegul nem irtal.
Rosz esetben szivinfarktus kezdete. Jobb esetben idegbecsipodes a gerinc hati szakaszan vagy bordakozi izmok gorcse (ez utobbi viszont a karod zsinbadasat nem magyarazza).
Van veled valaki? hany eves vagy? (tuzenevesen a szivi farktus nem tul gyakori...) Ha egyedul elsz, akkor szepen keress valami szomszedot, baratot...es neki is mondd el. Jobb felni, mint meghalni alapon pedig hivd fol az ugyeletet es mond el a panaszaid...valoszinuleg azt mondjak menj be...de ok jobban tudjak, valaki meg azert kellene melled mert ha szivinfarktus kozeleg legyen aki mentot hiv.
2/6 A kérdező kommentje:
A légzésem az, hogy légszomjam van és erősödik a fájdalom, ha levegőt veszek. 20 éves vagyok és nem egyedül élek.
2015. jan. 1. 22:12
4/6 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok, már nem fáj annyira, csak néha. Nem tudom mi lehetett. Nem voltam orvosnál.
2015. jan. 2. 11:16
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a gerinceddel van baj, esetleg becsípődés volt, ha nem múlik, vagy ismét érzed, akkor menj el háziorvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
A derekam, hátam szokott fájni elég gyakran, néha alig tudok megmozdulni. Legközelebb fáj, akkor elfogok menni orvoshoz.
2015. jan. 2. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!