Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Méhdaganattal operálta,...

Méhdaganattal operálta, kezdeti szakaszban, nem igényel sem sugarat sem kemót, akkor ez mit jelent nem vagyok már rákos?

Figyelt kérdés
Szoros nyomkövetèst javasoltak,kezelèst nem kell kapnom.
2014. dec. 26. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak tünetmentes vagy.
2014. dec. 26. 10:18
 2/8 A kérdező kommentje:
De elvileg a méhemmel a rákos részt kivették,azt irja a net,hogy korai szakaszban a mütéttel meggyógyitják a rákot.
2014. dec. 26. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Lásd az # 1 választ.
2014. dec. 26. 13:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Akkor ez kijöhet újra bármikor,bárhol?Tudom persze,csak azt nem értem,hogy miért mondják hogy teljes gyógyulás van a műtéttel?A doki 99% ot mondott.
2014. dec. 26. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok és azért írtam, hogy csak tünetmentes vagy, mert nekem is van daganatos betegségem. Megműtöttek nem kaptam semmilyen kezelést, jól voltam és 2 évre rá kiújult egy ágyéki nyirokcsomóban. Erre adtak kemoterápiás kezelést azt jónapot. Ha elkezd nőni a maradványdaganat ami a kemó után maradt, akkor megműtenek. Ha nem csinál semmit, akkor ott marad ahol van. És igen, bármikor-bárhol kiújulhat a testben. Az 5 év utáni gyógyultnak nyilvánítás nem egyenlő a gyógyultsággal.
2014. dec. 27. 11:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!És most jól vagy?Milyen tipusú daganatod volt?Bizom benne hogy nem fog kiújúlni sehol sem.Félek tőle,fiatal vagyok még(
2014. dec. 27. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
34 voltam mikor diagnosztizálták...a betegség nem válogat kor szerint.
2014. dec. 28. 10:56
 8/8 A kérdező kommentje:
:( én 40 vagyok.Jó egészséget kivánok Neked!
2014. dec. 28. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!