Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Úgy érzem, hogy megfogok halni?

Úgy érzem, hogy megfogok halni?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vicc.Fáj a szívem és nagyon izzadok.Az ájulas kerülget .Dokinak nem tudom, hogyan mondjam el.

Com

2014. dec. 22. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
A szív az nem fájhat,mert nincsenek benne érzőidegek.Lehet hogy pánikrohamod van.Menj el holnap dokihoz.
2014. dec. 22. 18:14
 2/10 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz/ügyeletre most.

A dokinak is ugyanígy mondd el.

2014. dec. 22. 18:27
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

A szív igenis tud fájni! Nekem is szokott, általában hasogat és szorít.

Lehet szívizom-gyulladás, de el kell vele menned az orvoshoz. Ez olyankor jön elő, mikor hűvös van, de nem öltözünk fel eléggé, vagy leizzadunk és nyitott kabátban járkálunk odakint.

(A nyitottat úgy értem, hogy nincs begombolva, zippzározva elől.)

2014. dec. 22. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem, a szív nem fájhat, nincs benne érzőideg. Minden dobbanás fájna, ha lenne benne, ráadásul a sinus-csomó elektromos kisüléseit is éreznéd...

A környéke viszont fájhat, és ugyan olyan tünetei vannak a szívproblémáknak, mint a pánikrohamnak. Azt csak orvos döntheti el, hogy épp melyik miatt fáj a mellkasod!

2014. dec. 22. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Sőt hasonló tüneteket tud produkálni a reflux is. Csak orvos tudja kizárni a betegségeket, el kell menned.
2014. dec. 22. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:
voltam bent az ügyeleten és azt mondta a doki,hogy angina es nezett egy ecg_t ami rossz volt.Monitorra tesz amint lesz ures egy.Most a telom vissza adtak.igy tudok gyorsan irni.meg mindig felek,mert nemvagyok jol.bocs a hibas irasert.
2014. dec. 22. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia most talaltam ezt a kerdest.es erdekelne mi lett veled azota? Hany eves vagy
2016. jan. 29. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:

50 leszek és szívkoszorú elmeszesedésem van.Vele járó rendszeres angina. kaptam nitromin sprét és gyógyszereket.

Elég sűrűn szorít a szívem körül és hasogat a bal karom.

2016. jan. 30. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia irtam valamelyik napokba a kerdesedhez. Milyen vizsgalatal derult ki nallad ez? Ekg milyen elteres? Azert kerdezem mert attol felek nehogy nekem is ez legyen.
2016. febr. 3. 11:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem magyarázták el,csak közölték,hogy baj van a szívemmel.
2016. febr. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!