Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A rivotril MAO gátló-e?...

A rivotril MAO gátló-e? Vagyis ennek szedése esetén ehetek sajtot vagy nem.

Figyelt kérdés
Dr.Tóth a frászt hozza az emberre a cinikusságával,meg a gumicsövével.Az kérem , hogy a válasz hiteles legyen.Köszönöm.
2014. dec. 11. 12:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Én szedek Rivotril-t, nem tudom, hogy MAO gátló-e, azt tudom, hogy benzodiazepin. Simán eszek mellé sajtot :) Mellesleg nem sok gyógyszerről tudok, ami mellé ne lehetne sajtot enni, nettó baromság.
2014. dec. 11. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ehetsz nyugodtan, teljesen más a hatásmechanizmusa. De el is olvashatod a tájékoztatóban. MAO-gátlónál amúgy is szól az orvos, ha nem ehetsz valamit (a sajtreakció veszélyes, nem szokták elfelejteni...). Ma már kevésbé használatosak az ilyen gyógyszerek, van alternatíva mellesleg.

Ja, és a rivotrilt a fél világ szedi, csődbe is menne a sajtipar :D

2014. dec. 11. 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem mao gátló, lehet sajtot enni, változtattak egy csomó mao gátlón nagyon ritka az ami mellett mégse lehet enni sajtot.
2014. dec. 11. 13:01
 4/8 anonim ***** válasza:
melyik dr Tóth? 11ker?
2014. dec. 11. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amúgy gondold át a Rivotrilt, én nagyon megbántam, hogy elkezdtem szedni, undorító gyógyszer, keményebb függőséget alakít ki, mint a drog, egyenlőre nem tudom letenni, ha minimálisan kevesebbet szedek, hajnalban már pánikrohamom van és mindenféle izomfájdalmam. A xanax szerintem sokkal jobban letehető gyógyszer. Ja és persze nagymértékben romlik tőle a memóriád.
2014. dec. 11. 13:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Rivotril, xanax is ugyanolyan drog, ha nem a törvények hanem a szervezeted felől nézed :(
2014. dec. 11. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
6 Nem ugyanolyan, sőt, a Rivotrilt igyekeztem helyettesíteni a xanax-szal, ugyanabban a dózisban, nem sikerült, a Rivotril erősebb gyógyszer, sokkal jobban letompít. Felírják mindenkinek, és senki nem szól róla, hogy milyen rohadt nehéz letenni, mellesleg én csak 3-szor felet szedek, a 0,5-ös Rivotrilból, tehát ez még soknak sem mondható.
2014. dec. 11. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Pont azt mondom, a rivotril is teljes értékű drog.

A xanax is az. Csak legális.

2014. dec. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!