Az A-vitaminból napi vagy heti hány db-ot kell szedni átlag esetben? 25000NE van ráírva.
Ezen az alapon mindenben kételkedhetnél, hogy benne van-e, amit ráírtak.
Nem óhajtok leállni senkivel vitatkozni a témában, de egy dolog biztos: Amióta szedem, eltűnt az allergiám, az évente esedékes ágynak esős derékfájásom, nem fáj a fejem, nem érzem a frontokat és a vérnyomásom is normalizálódott. Hogy a Lenkei okosabb-e, mint a világ orvostudománya, azt nem tudom. De hogy amiket az orvostudomány összehazudik a vitaminokról, azt tapasztalom. Napi 4000mg c vitamint szedek pluszban. Sima mezei aszkorbinsav formájában. Ha az erről szóló kamu ivaz lenne, nekem már nem vesekövem, hanem egész sziklakertem kéne, hogy legyen.
Ennyi a véleményem erről a témáról.
Ennyi javulás pszichés alapon? :) Érdekes lenne.
Hogy mennyibe kerül mindez? Cirka 6 ezer forintba havonta. Nem kell ám mindent elhinni csak azért, mert orvos mondja. Ő csak azt mondja, amire megtanították. Amire nem, arról hogy is tudna beszélni?
Az meg a sors különös fintora, hogy a Lenkei vitaminokat nekem speciel a háziorvosom ajánlotta. Na és mit tippelsz, kb mennyi ideig kell még mérgeznem magam, hogy visszaüssön ez a kóros vitaminfogyasztásom? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!