Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miert vagyok folyton szomjas?

Miert vagyok folyton szomjas?

Figyelt kérdés

Napok ota 4-5 liter vizet iszok, minden percbe inni tudnek, a szam ugy kirepedezik,hogy verzik.

Esetleg a panikbetegsegem kozrejatszhat? Vagy a fogamzasgatlo, esetleg egyeb mas gond?

2014. nov. 27. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
inkább diabetes
2014. nov. 27. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Cukorbetegség egyik fontos jele... nézesd meg.
2014. nov. 27. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a gyors valaszokat!
2014. nov. 27. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nalam akkor volt igy amikor alacsony volt a cukorszintem, azt hittem hogy magas erre alacsony volt, ittam ittam napi 5-6 litert mint a semmit, utana ahogy kiderult hogy alacsony akkor elkezdtem feltölteni az sem volt egy kellemes időszak de most mar mondhatni ok minden nap megeszek egy jobb minőségű edesseget es kesz vagy csokit vagy cukorkat, es aki azt mondja hogy a cukor az ellensegunk akkor annak annyit mondok hogy max a te ellenseged, nekem a baratom
2014. nov. 27. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!