Ropog, es hirtelen megfajdul a terdem. Miert? 14L
Figyelt kérdés
Ma reggel rosszul leptem lepcsozes kozben es azota folyamatosan faj, ropog a terdem. De csak ha behajlitom, jarni se tudtam normalisan. de nem folyamatosan faj. Hanem hirtelen de akkor egy jo darabig. Mi miatt lehet?2014. nov. 25. 16:23
1/1 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni,mert még kiskoromban megütöttem egy esés következtében, fájt is sokat akkoriban ,voltunk orvoshoz,de nem tudtunk meg azóta sem többet. Néha most is van ilyen nálam ,úgymond "kiakad" a lábam és akkor olyan bénán megyek,mint a Kishableány :D Nem tudom nálad mi lehet,remélem már nem fáj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!