Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez lehet valami betegség?

Ez lehet valami betegség?

Figyelt kérdés
Utóbbi időben vettem észre hogy egyre gyakrabban felejtek el dolgokat, például kimegyek valamiért a konyhába, de mire kiérek elfelejtem hogy mit is akartam. Meg lerakom egy helyre monjuk a telefonom, fél óra múlva fogalmam sincs hogy hol van. Nagyobb számokat már nehezen tudok fejben összeadni pedig régen jó fejszámoló voltam. Barátnőm is gyakran mondja, hogy erre sem emlékszel, hiszen tegnap mondtam. A fejem is szokott fájni, bár ez már régebb óta van. Ez lehet betegség tünete, érdemes vele orvoshoz menni?
2014. nov. 16. 21:11
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja 22/F, ha számít ez valamit.
2014. nov. 16. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet betegség tünete is. Jelentkezz be neurológiai szakrendelésre és ha az orvos szükségesnek látja, ad időpontot kórházi vizsgálatra (ct stb).
2014. nov. 16. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!