Miért van hányingerem egész nap?
Figyelt kérdés
Már fél éve hányingerrel küzdök. Egész napos hányingerem van kivéve ha valakivel elfoglalom magam. Olyankor szokott egy kicsit elmúlni, hogyha eszem valamit. Egész nap rágok, hogy enyhítsem az érzetet. Sokszor ezért nem tudok elmenni iskolába. Házi orvoshoz elmentem, de nem tudott semmi konkrétat mondani, hogy mi lehet. Orvost nem tudok váltani mert nincs rá lehetőségem. 18/F2014. nov. 3. 16:57
1/7 anonim válasza:
Vérvételen voltál már? Az állandó hányinger nem sok jónak a jelzője. Egyéb tüneted van? Émelygés, étvágytalanság, böfögés, stb.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyéb tünetem csak a fáradtság van. Vérvételen igen voltam, de azt mondta az orvos, hogy minden rendben van.
2014. nov. 3. 20:08
3/7 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom általában magas szokott lenni. 150/80/60
2014. nov. 3. 20:16
4/7 anonim válasza:
Magas a vérnyomásod, erre szedsz gyógyszert. Ha igen, akkor attól is lehet. Hasi ultrahangra, vagy gasztroenterológushoz nem küldött a háziorvos?
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmilyen gyógyszert. És az orvos azt mondta hogy jó a vérnyomásom.
2014. nov. 4. 10:26
6/7 A kérdező kommentje:
Nem küldött még el sehova...
2014. nov. 4. 10:38
7/7 anonim válasza:
150-es vérnyomás az orvos szerint 18 éves korban jó? No ilyet sem hallottam még, Biztos, hogy 150? Az szerintem magas. Nem ártana ha megmérnéd gyakrabban, hogy máskor is magas-e, vagy csak az orvosnál volt ilyen érték. Az állandó hányingernek pedig oka van, ezt ki kellene vizsgáltatni, szerintem menj vissza hozzá, ha sokat jársz a nyakára, akkor csak elküld vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!