Ez megmagyarázza?
Figyelt kérdés
8 éve elköltöztünk a régi lakásunkból, de a jelenlegi lakásunkban feszélyezve, rosszul érzem magam. Esténként félek lámpa nélkül elaludni, hányingerem van, fáj a fejem is. Mostanában kezdek "halucinálni" is...Azt látom, hogy nyílik az ajtó, pedig nem. Éjjelente hangokat hallok, de más nem hallja. A lehelletem is láttam a meleg konyhában, vagy a szobámban is például. Azért gondolom hogy ettől lehet, mert a régi lakásból a nagymamánnak hasonló problémái miatt kellett elköltözni.2014. nov. 2. 20:54
1/2 anonim válasza:
El lehetne menni egy pszichiáterhez. FÉLREÉRTÉS NE ESSÉK!!! A bármiféle közhiedelemmel ellentétben a pszichiáter nem hülyékkel foglalkozik. Orvosit végzett emberek és tényleg tudnak segíteni. Lehet hogy elküld pszichológushoz, ezt nem tudom. De egyikük sem azért dolgozik a szakmában hogy kiröhögje, vagy hülyének nézze az embert.
(orvostanhallgató-SOTE)
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos sok betegségem van,amiknél először pszichológushoz majd pszigiáterhez küldtek mert lelki problémákra gondoltak, de kizárták ezt a lehetőséget mindig (évente kétszer megjárom harmadik éve).
2014. nov. 2. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!