Masszázs Budapesten?
Szeretnék elmenni kimasszíroztatni a derekamat, mert eléggé sajog. Ismertek jó masszőzt?
(Nem szexeset.)
Hát igazából úgy képzeltem (még nem jártam masszázson), hogy egyszer végigmegy a hátamon, amit érez, helyrerakja, de különleges hangsúlyt fektessen a derekamra. Én úgy érzem, hogy egy izom vagy akármi kőkemény lett, és azt kéne kimasszírozni.
(Csak olyan ciki, hogy mondanám, hogy a fenekem felett fáj. Még azt hiszi, perverz vagyok. Egyébként lány vagyok.)
Ez egyáltalán nem gáz... de Pesten sokkal könnyebb erotikus masszázst találni mint simát...
Ha van kedved , egy úttal próbáld ki azt is...
Elmentem orvoshoz. Reumára és az ortopédiára beutaló/előjegyzés kell, és hónapokat kell várni, úgyhogy a sebészetre mentem.
Nem csinált semmit, azt mondta, érintsem meg a talajt, és ennyi volt a vizsgálat. Megkérdeztem, mehetek-e gyógymasszőrhöz, igent mondott. (Plusz hogy egy hétig fájdalomcsillapító, ha nem múlik, ortopédia.)
Holnap megyek, most már csak azon filózok, adjak-e borravalót, ki is írok róla külön.
(Ha a 26 fiatalnak számít, az vagyok. De nem fáj mindig, előző héten keltem egyik nap arra, hogy nagyon furcsa.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!