Megfulladhatok álmomban?
Szia!
Szerintem ez nálad egyfajta pánikbetegség, nem hinném, hogy szervi bajod van.
Nekem is volt ilyen gyerekkoromban én is szabályosan féltem az esti elalvástól, de azóta 27 éves vagyok és vígan élek :)
Nekem magától elmúlt, de még nagyon ritkán előjön.
köszi szépen a választ!
Pánikbetegségre hajlamos vagyok, ez kétségtelen, az utóbbi 2 évben produkálom is enyhén a tüneteket (néha rámjön a semmiből egy-egy rosszullét: zsiborgás, szédülés, hányinger...), de fulladásérzet eddig még nem volt, pláne nem éjszaka. Király! :-(((((( Pedig pont az utóbbi pár hétben/hónapban kezdtem már jobban érezni magam, és valamennyire kezelni ezeket a rosszulléteket, tudatosítani magamban, hogy ez csak pánik, nem igazi rosszullét. És most "átment" volna az álmomba?
upsz! :-((( Hát ez nem jó, már kezdtem megnyugodni!
Nem vagyok náthás, nincs az orrommal gond, nem szoktam horkolni sem. Olyan, mintha a torkom szorulna el olyankor.....vagy nem is tudom. Mintha nagyon akarnám venni a levegőt, de nem jön.
De tegnap éjjel pl. azt álmodtam, hogy fújok fel egy lufit. Ahogy nagy levegőt vettem a fújáshoz, "nem tudtam kifújni", se ki-se be, mintha megállt volna bennem. Ez az álom része volt. És mikor nagy nehezen felébredtem, egy nagy levegőt kellettvennem, mintha a tenger mélyéről jöttem volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!