Miért fáj a hasam néha?
Figyelt kérdés
Esténként valamikor fáj a hasam 3-4 percig. Igazából suliba megyek hazajövök van mikor koplalok de van mikor teli tömöm magam kajával. De kicsit fáj csak de nem mindennap szokott így lenni. Hányingerem nincs. Most mikor voltam a barátomnál középen iszonyúan fájt a hasam! Aztán később elmúlt. Lefeküdtünk persze. Már 3 hónapja élünk nemi kapcsolatot. Utána nem fájt. De most hogy hazaértem megint fáj de csak kicsit. Középen!
16/L
2014. okt. 12. 20:50
1/1 A kérdező kommentje:
Igazából vizet alig iszok vagyis semmit üdítőt szoktam de keveset. Sokat tudok néha enni egyszerre aztán csak bedőlök az ágyba és fekszek egész nap
2014. okt. 12. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!