Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek? Nem szeretnék...

Mit tegyek? Nem szeretnék antibiotikumot szedni. Más is volt így?

Figyelt kérdés
Beteg voltam 3 hete, kaptam rá antibiotikumot, beszedtem és elmúlt a hörghurut, de most éjszakánként megint visszajött a köhögés, de azt leszámítva nincs bajom, nem rossz a közérzetem se, csak a köhögés meg voltam tüdőgondozóban, arra a sípolásra felírt gyógyszert, meg felírt antibiotikumot is, de nem merem beszedni, mert nem érzem magam rosszul, meg még most szedtem :S Volt már így valaki, hogy nem szedte be? Mi történt utána, elmúlt v rosszabb lett?

2014. okt. 9. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem elmúlt a hörghurut gyógyszer nélkül is, de elég hosszadalmas volt, kb 1 hónapig köhögtem hurutosan.
2014. okt. 10. 08:33
 2/4 anonim válasza:
48%

Na én azt javaslom antibiotikum helyett propoliszt egyél. Csípni fog egy kicsit és kellemetlen az íze, de hozzá lehet szokni. Pár nap és elmúlik.

Én sosem szedtem antibiotikumot mostanáig. S most is csak azért mert bölcsességfog műtétem volt. Na szóval a propolisz gyulladáscsökkentő. Nem káros az egészségre, mint az antibiotikum. Érdemes otthon tartani, mivel ha fáj a torkod vagy köhögsz kiskanál propolisz és egy nap alatt meggyógyulsz. Szerintem a te problémád is orvosolni fogja 2-3 nap alatt.

2014. okt. 12. 14:58
 3/4 anonim válasza:
Ja és orvost meg se kérdezz róla :D Egyszer torok gyulladással mentem orvoshoz, mivel a háziorvosom vidéken van, kénytelen voltam az Újpesti gyerekorvoshoz menni. Miután megvizsgált, írta is az antibiotikumot. Mondtam neki, hogy én olyan nem szedek, s hogy inkább propoliszt eszem helyette. Aztán kioktatott, hogy lehet azt is, de nem fogok meggyógyulni. Végül kidobtam a vényt, s propolisszal 2 nap alatt túl voltam rajta.
2014. okt. 12. 15:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, a propolis eszembe se jutott köhögésre, mert mindig torokfájásra szedtem :) na, eddig nem szedtem az antibiotikumot, rosszabbul nem lettem, a köhögésre meg szedtem amit a tüdőgondozós orvos felírt, az is jobb azóta :)
2014. okt. 15. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!