Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Erotlennek erzem magam, pedig...

Erotlennek erzem magam, pedig szedek vitamint eszek gyumolcsot is, mi javithatna az allapotomon?

Figyelt kérdés
5 honapja szultem, minap elmentem biciklizni es konkretan egy buszmegallo taolsag utan rosszul lettem, kifulladtam. Amugy is minden nap ugy erzem magam mint a mosott rongy, semmihez nincs energiam, de ez mar a baba elott is igy volt... :(
2014. okt. 9. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Vashiany-nekem is ez van.Zöld-zöldsegeket kell enni-brokkoli,spenot,kaposzta.Es piros gyümölcsleveket inni-bodza,granatalma,ribizli.A majban,es a tonhalban is sok a vas.Esetleg kerj a dokidtol vas tablettat,ha tenyleg ez a gond-egy vervetelböl kiderül.
2014. okt. 9. 13:04
 2/5 yuda ***** válasza:

Vérvizsgálat, illetve orvosnak biztos van több ötlete.

Lehet ezenkívül még tucat ok, hogy vitamin szedés mellett fáradékony vagy.

A vitaminszedés nem biztosít senkit az egészségre.

Mivel nem ismerlek, csak felsorolok még pár okot, nem kell megsértődni.

Túlsúly, lustaság, kevés-vagy rossz minőségű alvás, sok kávézás, nem táplálkozol helyesen-pl.nem reggelizel, vashiány, cukorbetegség...és még nem akarok felsorolni betegségeket. Tényleg csak vázlatosan, de sok oka lehet. Orvos kivizsgál.

2014. okt. 9. 13:05
 3/5 A kérdező kommentje:

:) Lustasag, nah ebbe beletrafaltal. Nem sportolok. :(

FUtassal probalkoztam, de tobb okbol is abbahagytam. Bar legyoztem a futas iranti utalatomat, elmondani nem tudom mennyire nem esett jol, a terdem meg kikeszult.

Ezen kivul viszont vekony testalkatu vagyok (leszamitva a terhessegbol fennmaradt par kilot) nem kavezom nem cigizem, nem iszom alkoholt. Reggelire muzlit eszek. Bar nem bio eteleket eszem, de nem jarok nap mint nap mekibe.

VASat szedek, valamint multivitamint is. A laborom bar atlag alsohatar kozeleben van a vorosversejt, azt mondtak az meg rendben van igy.

2014. okt. 9. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:

A kifulladas azert volt mert az izmaid es a tudod fejletlen.

Mellesleg minek futottal ha utaltad? Rengeteg sport van azon kivul.

A tobbi tenyleg vashiany lehet

2014. okt. 9. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem többet kellene friss levegőn mozognod és változatosan táplálkozni.
2014. okt. 9. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!