Nyelési problémáim vannak. Mit csináljak? Milyen betegség lehet ez?
Szóval tegnapelőtt minden oké volt, megvacsoráztam (amúgy nem ettem sokat), kb. 2 órával később olyan este 11 volt már úgy érzetem, mintha valami kaja megakadt volna a nyelőcsövembe. Nem nagyon foglalkoztam vele, ittam rá, gondoltam lecsúszik. Hát tévedtem. Egy kis idővel később már a mellkasom is görcsölt,szúrt, valamilyen hülye nyomást éreztem, komolyan halálfélelmem volt. Mindegy, nagyon nehezen sikerült elaludnom. Reggelre már semmi bajom nem volt.
Tegnap nem éreztem ilyesmit, de most ismét kegyetlenül szenvedek.
Igaz, kicsit sok mindent ettem ma, de megint ugyanez a szitu mint tegnapelőtt volt, de most még nehezebben tudok nyelni, és eléggé fáj is mikor nyelek.
Mi lehet ez? Utánanéztem neten, olvasgattam tüneteket, és legjobban az alsó nyelőcső záróizom görcsére gyanakszom, de nem vagyok nagy szakértő a témában, szóval ez korántsem biztos. Milyen orvoshoz menjek el? Szerintetek komoly probléma lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!