Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a terhesség első jelei?

Mi a terhesség első jelei?

Figyelt kérdés
Mi a terhesség első jelei és mikor alakulnak ezek ki? :)
2014. szept. 21. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is kimarad a mensid. Aztán jönnek a reggeli rosszullétek, hányás. Aztán meg már veszed a tesztet, aki sok esetben pozitív lesz. Nálam így volt! :)
2014. szept. 21. 10:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Csak mert egy alkalommal gumi nélkül csináltuk ! És nem mentem el benne mieőtt szexeltünk 2 szer pisiltam szóval előváladék meg nincs sok nekem de állitólag abba nincs sperma. Néha fáj a hasa kicsit de az azért van szerintem mert tegnap óta is 1 sütit evett.... Azért mert " fogyozik -.- xdd. Más problémája nincs kicsit a mellén vannak nagyon nagyon halvany kek csikok de állitólag most kicsit kezd nőni a melle vagy nem vettük észre igazából. Más problémája nincs! Most fog 29. én megjönni neki állitólag előtte kicsit mindig kipattanásosodik az arca és kezd neki!
2014. szept. 21. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Most reggel jött meg barátnőmnek 1 héttel hamarabb az nem baj?
2014. szept. 21. 10:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

Hány évesek vagytok?

2014. szept. 21. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!