Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez a fura érzés a mellkasba...

Mi ez a fura érzés a mellkasban és az erősen sípoló fül?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, túlsúlyos fiú. 93 kg. Mostanában augusztus óta magas a vérnyomásom. Egyik éjjel fáradt voltam, későn feküdtem le, ráadásul 11ig még pakoltam is. Egyszer csak este elkezdett jobban sípolni a fülem(mert szintem mindig sípol valamiért), és a mellkasomban egy fura érzést érzetem. Azt hittem ott halok meg, elhomályosodott minden, utána felkeltem és minden visszaállt. Rá 1 héttel(most szerdán) szintén feküdtem az ágyamban, azon rágódtam hogy mi van ha újra elő jön, és újra elő is jött ugyanez. Párszor megfordultam, elmúlt. Még mindig nem tudom mi lehetett ez. Veszélyben vagyok? A közös bennük hogy: -mindkettő esetnél feküdtem az egyik oldalamon.

-A második estnél akkor jött elő amikor rágódtam hogy mi lehetett az első eset.

De más ágyban feküdtem akkor.

Lehet hogy csak pánikbetegség? (mert fitzikán is p.: mondta a tanár ha valakit szívenszúrnak elkezd fulladni. Erre én is elkezdtem fulladni.)

Vagy ez kamaszkorban szokott ilyen lenni?

Teljesen nemtudom mi van

2014. szept. 20. 09:32
 1/4 anonim ***** válasza:
A túlsúly ellen kellene valamit csinálni,mert ez így nem lesz jó a továbbiakban. Fiatal vagy még nagyon! A vérnyomásod is ettől magas,a fül sípolás meg szintén a magas vérnyomás miatt van! És szerintem egy kicsi pánik is van benne! A mellkasom nekem is szokott nyomni,azt nem tudom mitől van! :/ de mindenképp próbálj meg életmódot váltani! :)
2014. szept. 20. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerinted ha most váltok életmódot még megmenthetem az életem?
2014. szept. 20. 09:50
 3/4 anonim válasza:

Nem élet-halál között vagy, egy 20-ast kéne ledobni az ideális testsúlyhoz.. Én 15 évesen 120 kiló voltam, aztán "bekattant" az agyam. És 1 év múlva 75 kiló lettem, egy elég jól elépített izomzattal. Aztán a 15 éves szégyenlős kis "dagiból" egy izmos csajozógép lett. Nagyon sokat fog változni az életed, hidd el.:)

Most kell lefogynod, most vagy fiatal, és a következő 3-4 év nagyon meghatározó lesz. Főleg a középiskola, hogy akkor már úgy ismerjenek meg, mint valami izmos, jóképű gyereket.

Nem minden a külső, de ebben a korban az összes barátnak/csajnak ez számít, én is tapasztaltam 2 évvel ezelőtt.

De esetleg dokihoz elmehetsz a vérnyomásoddal.

Hajrá!:)

2014. szept. 20. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
1. Vagyok! Nem vagy életveszélyben,de egy kis változtatás kell! Írj privibe nyugodtan hogyha van kérdésed! ;))
2014. szept. 20. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!