Szerintetek mitől lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 éves lány vagyok és 1 hete kb nem vagyok valami jól.. egésznap alszom,nem eszem,nem kívánok semmit csak egy kis joghurtot es gyumit eszem,plusz egy kis leves.. anyukam mindent ossze vissza vásárol amit tudja hogy szeretek de enm kívánok semmit..
kb 3-4 nappal ezelőtt majd leszakadt a vállam,derekam,hasam,és a lapockám,hányingerem is volt,még most is van... orvoshoz kértem időpontot jovohetre adott...rosszul vagyok szinte mindentol...
Szerintetek mi lehet ez? influenza? esetleg járvány? terhes biztos hogy nem vagyok... 1 hét alatt fogytam 6 kg-ot nem voltam kovér most pedig már a bordám is kilátszik.. 168/51 vagyok... amig nem jutok el az orvoshoz,addig is mit csináljak? vagy mit szedjek?
Koszonom a válaszokat
2014. szept. 17. 20:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!